Effectiever communiceren en samenwerken met Insights Discovery.

Deze nascholing is nu ook geaccrediteerd als online nascholing.  Indien de  Covid regels het voorschrijven zal de nascholing online georganiseerd worden

Insights Discovery000_002_Discovery_with_Globe

Als zorgverlener krijg je dag in dag uit te maken met veel verschillende personen. Niet alleen patiënten doen een beroep op je maar ook collega’s en andere partijen in de zorg maken dat je veelvuldig in contact staat met een diversiteit aan personen.

Al deze personen zijn uniek maar zoals ook Carl Gustav Jung al wist heeft ieder mens bepaalde diep gewortelde psychologische voorkeuren, die hem een bepaalde kijk op situaties geeft. Het gedrag dat voortkomt uit deze voorkeuren bepaalt de wijze van communiceren, het nemen van besluiten, en de manier van samenwerken.
In deze nascholing gaan we aiStock_000014377944Smallan de hand van Insights Discovery (dat gebaseerd is op het werk van Jung en zijn persoonlijkheidstypologieën) aan de slag met deze verschillende voorkeuren en het daaruit voortvloeiende gedrag.

Resultaat van de training
Meer begrijpen van onszelf, van collega’s en patiënten en hoe we de overeenkomsten en verschillen kunnen gebruiken om de communicatie en samenwerking te optimaliseren.

Werkwijze
Voorafgaand aan de training wordt een persoonlijk profiel opgesteld, met behulp van een vragenlijst die in circa 20 minuten via het internet wordt ingevuld.
Tijdens de eerste basismodule ontvangt elke deelnemer zijn eigen unieke profiel. In de tweede basismodule krijgt u een verdieping in het afstemmen en verbinden met uw gesprekspartner. In module 3 en 4 gaan we nog een stap verder en staan beïnvloedingsstijlen en teameffectiviteit centraal. Deze laatste 2 modules zijn ook heel geschikt om in team- of maatschapverband te volgen.

Accreditatie
Accreditatie door ABAN; Algemene scholing cluster 1, 2 en 3
Totale nascholing geaccrediteerd voor 12 punten.
Elk van de 4 modulen (afzonderlijk te volgen) is geaccrediteerd voor 3 punten
Kosten
De kosten voor deelname aan deze nascholing bedragen:
• Module 1 € 285,- * (in blok 1 ontvangt u ook uw persoonlijk profiel)
• Module 2 € 160,-
• Module 3 € 160,-
• Module 4 € 160,-
* Alle bedragen zijn inclusief BTW.
Hierbij inbegrepen zijn deelname aan het wetenschappelijk programma, cursusmateriaal en koffie/thee.

Om in te schrijven klik hier.

Locatie; Fletcher hotel Buizerdlaan 10, Nieuwegein of online (als de Covid-regels dat voorschrijven)

Data:

Donderdag 7 april 2022 (module 1 en 2) en donderdag 28 april 2022(module 3 en 4)