Projectmatig werken

Projectmatig werken

Projectmatig werken sluit goed aan bij de realiteit van veel organisaties. Organisaties willen concrete resultaten in een beperkte tijd, zijn  minder hiërarchisch dan voorheen en medewerkers zoeken meer autonomie in hun werk. Dit zorgt ervoor dat de oude manier van werken niet meer voldoet.iStock_000004834094Small[1]

Projectmanagement en projectmatig werken  is dan vaak de beste manier om resultaten te bereiken. Tegelijkertijd klinkt het zo makkelijk;  we maken er een project van… Hoe zorg je ervoor dat een project ook echt een succes wordt?

In deze zeer praktijkgerichte training leer je alle uitgangspunten, methodes en technieken van projectmatig werken. Bovendien ga je aan de slag met je eigen project en leer je hoe je deze vaardigheden direct kunt toepassen in jouw eigen werksituatie.

Het gaat daarbij zowel om de “harde”vaardigheden zoals;  principes van projectmatig werken, het faseren,  plannen en risicomanagement  als ook om de relationele vaardigheden zoals;  samenwerken , beïnvloeden en  feedback geven.

Neem contact met ons  op voor een voorstel op maat.