Online meetings leiden

Online meetings leiden

Hoe maak je dat effectief en interactief?
Geef jij workshops, trainingen of verzorg je teamsessies, en vraag je je nu af hoe je dat even effectief in een online omgeving kan doen?

Symbiose training organiseert online workshops met Zoom, waarin je leert om op een effectieve en aantrekkelijke manier online meetings te begeleiden.

We bieden 3 workshops aan:

 1. Quick Start
  Hierin leer je in een uur de basis van online faciliteren en de belangrijkste functies van Zoom. (Structuur van een online meeting, rolverdeling, het gebruik van de camera, het geven van presentaties, delen van documenten en het gebruik van emoticons)
  Geschikt voor iedereen die aan de slag wil met aantrekkelijke online meetings.

Data Quick start; Vrijdag 24 april 09.00 – 10.00 uur, woensdag 13 mei 10.00-11.00 uur en woensdag 27 april 11.00-12.00 uur

 1. Interactieve werkvormen
  Heb je de basis onder de knie en wil je meer interactie met je deelnemers, dan is dit een prima vervolg.
  Je leert welke tools er zijn (o.a. chat opties, polls, interactief gebruik van Whiteboard, break-out rooms), en hoe je die in kunt zetten in jouw meeting. Krijg en houd je deelnemers betrokken!

Data Interactieve werkvormen; Vrijdag 24 april 15.00 – 16.00 uur, woensdag 13 mei 15.00-16.00 uur en woensdag 27 april 16.00-17.00 uur

 1. Incompany Maatwerk
  Wil je samen met ons je online meeting vormgeven en voorbereiden, of wil je een workshop afgestemd op jullie vragen, dan kan dat ook. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Tijdens alle online workshops krijg je veel tools en tips, kun je vragen stellen en ervaar je alle werkvormen zelf.
Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen per workshop.

Kosten € 50,- per workshop

Om in te schrijven klik hier